Underwater Navigator

Beschrijving

Wees de duiker die door iedereen gevolgd wordt omdat jij weet waar je bent en waar je naar toe gaat. De PADI Underwater Navigator-cursus scherpt je observatievaardigheden aan en leert je om nog nauwkeuriger van je kompas onder water gebruik te maken. Als je van uitdagingen houdt die je echt wat opleveren, volg dan deze cursus en geniet van je vaardigheid om altijd je weg te kunnen vinden.

Als je een PADI (Junior) Open Water Diver bent van minimaal 10 jaar oud, dan mag je deelnemen aan de PADI Underwater Navigator Specialty-cursus.

Academische

Je gaat de kneepjes van het vak leren, waar onder het navigeren op basis van natuurlijke oriëntatiepunten en het navigeren aan de hand van kompaskoersen. Tijdens drie duiken zul je:

  • Methodes gaan oefenen om afstanden onder water in te schatten.
  • Navigeren op kompas waarbij je minstens vijf bochten maakt.
  • Een gezonken voorwerp of positie vanaf de oppervlakte “markeren” of weer terugvinden.
  • Een onderwaterkaart maken.

Daarnaast levert de eerste duik van deze PADI Specialty Diver-cursus vrijstelling op als Adventure Dive van je Advanced Open Water Diver-cursus – vraag je instructeur hoe dit in zijn werk gaat.

Duikuitrusting

Naast je basisduikuitrusting heb je een kompas en een onderwaterleitje nodig. Je PADI Instructor of medewerker van Snorkel- en Duiksportcentrum Kontiki Diving Zuidbroek beveelt je mogelijk nog andere uitrustingsstukken aan die je helpen je oriëntatie te behouden, zoals markeerboeien of lijnen en rielen.

Ga Van Start

Ga langs bij Snorkel- en Duiksportcentrum Kontiki Diving Zuidbroek bij jou in de buurt om je in te schrijven voor de cursus en om meteen het PADI Underwater Navigator Crew-Pak mee naar huis te nemen dat het handboek en de video bevat. Door thuis te studeren ben je beter voorbereid om zodra de lessen van je PADI Instructor beginnen meteen al je navigatievaardigheden te oefenen.

]

Contact