Peak Performance Buyyancy

Beschrijving

Perfecte controle over het drijfvermogen is waar ervaren duikers zich van andere duikers onderscheiden. Je hebt ze ongetwijfeld onder water gezien. Ze zweven moeiteloos voorbij, gebruiken minder lucht en stijgen, dalen of zweven alsof ze er alleen maar over hoeven na te denken. Ze observeren met meer gemak het zeeleven zonder de onderwateromgeving te verstoren. Jij kunt dit niveau ook bereiken. De PADI Peak Performance Buoyancy Specialty-cursus (cursus in perfect uittrimmen) verbetert je drijfvermogenvaardigheden die je als nieuwe duiker hebt aangeleerd en tilt deze vaardigheden naar het volgende niveau.

PADI (Junior) Open Water Divers of hoger gebrevetteerden die minimaal 10 jaar oud zijn mogen deelnemen aan de Peak Performance Buoyancy-cursus.

Academische

Tijdens twee duiken leer je:

  • Het exacte gewicht te bepalen wat je nodig hebt zodat je noch te licht noch te zwaar bent.
  • Om je gewicht zo te verdelen dat je perfect uitgebalanceerd in het water ligt.
  • Energie te sparen door lucht efficiënter te gebruiken en je soepeler door het water voort te bewegen.
  • Moeiteloos in welke positie dan ook (verticaal of horizontaal) te zweven.

Krijg vrijstelling! De eerste duik van deze PADI Specialty Diver-cursus levert mogelijk vrijstelling op voor deze Adventure-duik van je Advanced Open Water Diver-cursus – vraag je instructeur hoe dit in zijn werk gaat.

Nog nooit met een rebreather gedoken? Deze cursus biedt vele goede tips om goede controle over je drijfvermogen te behouden als je gaat duiken met een rebreather.

Duikuitrusting

Het is het beste als je je eigen duikuitrusting gebruikt, waar onder een gewichtsysteem, zodat je je drijfvermogen kunt finetunen met die duikuitrusting die je tijdens elke duik daarna ook gebruikt. Je PADI Instructor of medewerker van Snorkel- en Duiksportcentrum Kontiki Diving Zuidbroek kan je helpen de apparatuur uit te zoeken die het beste past bij jou en de duiken die je wil gaan maken.

Ga Van Start

Breng een bezoek aan Snorkel- en Duiksportcentrum Kontiki Diving Zuidbroek bij jou in de buurt om je in te schrijven voor de cursus en om het PADI Peak Performance Buoyancy-cursushandboek en Peak Performance Buoyancy -video aan te schaffen en mee te nemen. Door voorafgaand aan de lessen het handboek alvast door te nemen en de video te bekijken ben je er klaar voor om meteen het water in te duiken en samen met je PADI Instructor je trimvaardigheden te oefenen.

 

Contact