Duikteam de Koraalduivels

Home

Duikteam de Koraalduivels
Jaarlijks worden vele tienduizenden mensen over de gehele wereld opgeleid tot (sport)duiker. Een grote groep duikt, na het behalen van het brevet, slechts tijdens hun vakantie in (sub) tropische oorden. Een kleine groep duikers besluit zich aan te melden bij een stichting, club of vereniging. Voor deze groep duikers is Duikteam de Koraalduivels in het leven geroepen. Belangstellenden, gebrevetteerde duikers, duikers in opleiding, zwemmers en/of belangstellenden zijn van harte welkom bij Duikteam de Koraalduivels. Dit duikteam bestaat uit een actieve groep duikers, snorkelaars en zwemmers, die toch een gezamenlijk doel nastreven: Onderhouden van sociale contacten, creëren van gezelligheid en uiteraard het onderhouden van je duik- en zwemvaardigheden. Gedurende de wintermaanden wordt er op recreatieve manier getraind in het zwembad. In de zomermaanden wordt er op diverse locaties in zowel Nederland als ook in het buitenland gedoken. Iedere maandagavond van 20:45 en 21:45 en op de zaterdag tussen 10:00 en 11:00 uur kunnen leden gebruik maken van het zwembad De Kalkwijck te Hoogezand. Op de maandagavond worden er conditietrainingen of bv skill trainingen verzorgd. Vrij zwemmen of duiken mag natuurlijk ook.   In de zomermaanden wordt er op de woensdagavond in het Veenmeer gedoken.  

Lidmaatschap

Leden van Stichting Duiteam de Koraalduivels betalen € 30,- per kwartaal . Gezinsleden woonachtig op hetzelfde adres betalen slechts € 15,- per kwartaal. Wie meer informatie wenst over de Koraalduivels of eventueel lid wil worden, kan een e-mail sturen naar: duikteam.koraalduivels@gmail.com

Iemand anders enthousiast maken!

Leden die een belangstellende kennis willen laten maken met de duiksport, kunnen dat doen tegen een aangepast tarief. Meer info is verkrijgbaar bij Snorkel- en Duiksportcentrum Kontiki Diving.

Waarom lid worden van Duikteam de Koraalduivels?

Lid worden van Duikteam de Koraalduivels betekent lid worden van een gezellige groep actieve personen. Het ledenbestand is zeer gemêleerd en bestaat uit zowel kinderen, dames als heren. Door nauwe samenwerking met Snorkel- en Duiksportcentrum Kontiki Diving Zuidbroek, profiteert ieder lid van een aantal voordelen. Om de voordelen te bekijken klik dan op aanmelden, in het aanmeldformulier staan de voordelen op een rijtje!